Αντιοξειδωτική δράση τροφίμων Εκτύπωση
Τα παρακάτω τρόφιμα παρέχουν αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό μας.
antioxidants
  • ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΞΕΛΩΝ
  • ΛΑΧΑΝΟ
  • ΠΡΑΣΟ
  • ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
  • ΚΑΡΥΔΙΑ
  • ΑΜΥΓΔΑΛΑ
  • ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΜΕΛΙ
  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
  • ΚΑΡΟΤΑ
  • ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  • ΝΤΟΜΑΤΕΣ
  • ΣΠΑΝΑΚΙ
  • ΣΚΟΡΔΟ
  • ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
  • ΦΡΑΟΥΛΕΣ
  • ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
  • ΡΟΔΙ
  • ΧΥΜΟΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ
  • ΣΠΑΓΓΕΤΙ
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ/ΗΛΙΕΛΑΙΟ
  • ΚΑΡΥΔΙΑ
  • KOKKINO ΚΡΑΣΙ