ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΟΚΥΣΤΟΠΑΘΕΙΑ/ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΧΟΛΥΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ
Το ελαιόλαδο πρέπει να ελέγχεται. Η ποσότητα σε κάθε μερίδα φαγητού εί ναι ένα κουτάλι της σούπας και 2 μικρά κουταλάκια του γλυκού στην ατομική σαλάτα
Καλό θα ήταν να αφαιρείται το ορατό λίπος στο κρέας (πέτσα στο κοτόπουλο, πλάγιο λίπος στην μπριζόλα)
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα θα πρέπει να είναι χαμηλά σε λιπαρά, ακόμη και 0% την πρώτη εβδομάδα μετά την αφαίρεση της χοληδόχου κύστης
Σκόπιμο θα ήταν να αντικατασταθεί το τυρί φέτα με ανθότυρο ή μυζήθρα
Το ακτινίδιο, τα σταφύλια και τα καρπούζια είναι φρούτα που περιέχουν σπόρια και καλό είναι να αποφεύγονται
Τρώτε αργά και μασάτε καλά την τροφή σας
Κάνετε μικρά και συχνά γεύματα
Μην καταναλώνετε πολύ νερό κατά την διάρκεια των γευμάτων
Αποφύγετε τις πρώτες δυο εβδομάδες όσπρια και πράσινα λαχανικά
Όταν ξαπλώνετε, δώστε μια κλίση στον οργανισμό σας και μην φοράτε σφιχτά ρούχα κατά τη διάρκεια του γεύματος
Η πολυετής επιστημονική εμπειρία και ο επαγγελματισμός του αποτελούν εχέγγυα άρτιας συνεργασίας και εγγυώνται άριστη παροχή υπηρεσιών και άμεσου αποτελέσματος, με απόλυτη αγάπη και σεβασμό στις ιδιαίτερες προτιμήσεις και απαιτήσεις σας.